Inici nous cursos Abril’18

CURS QUIROMASSATGE (1r nivell)

Curs d’iniciació al mon del massatge i a una professió amb futur, que es basa en l’aprenentatge de les diferents tècniques manuals pròpies del quiromassatge com ara percussions, pressions, amassaments, friccions o estiraments (entre altres) sense la utilització d’aparells auxiliars durant el tractament, aplicant una metodologia i protocol adequat a les maniobres pertinents.

Es parteix d’un estudi teòric i pràctic molt acurat d’anatomia, on mitjançant maniobres de variada intensitat i durada sobre el teixit muscular i conjuntiu, s’aconsegueix recuperar el to muscular i disminuir tensions.

Durada: Abril/Gener’19 (9 mesos)

Dia: Dilluns matí de 10 a 13’30h.

Dimarts tarda de 16 a 19’30h

Informeu-vos.

 

CURS FLORS DE BACH 

El curs es basa en la teoria del Dr. Bach que demostra el mecanisme mitjançant el qual les flors tenen una acció vibracional que actua sobre el camp energètic,emocional i físic de la persona, harmonitzant-lo quan aquesta es troba en desequilibri.

Durada: Maig/Novembre’18

(3 hores setmanals)

Informeu-vos

 

Leave a Comment